Arrangementet er afholdt

Thomas Buttenschøn

"Doin' My Drug" (filmvisning) + koncert

Kom til verdenspremiere den 24. marts på filmen om Thomas Buttenschøns kamp for at sprede budskabet om et sundt liv med HIV, hvor han efterfølgende vil gå på scenen med en række specials guests og give koncert. Efter visningen vil Thomas Buttenschøn, i selskab med et fuldt band og seks sangere fra Zambia, give koncert.

Den folkekære musiker Thomas Buttenschøn drager i en livsbekræftende film til Zambia bevæbnet med sin guitar og et vigtigt budskab. Som barn af en dansk far og en zambiansk mor, der begge mistede livet til AIDS, da Thomas var barn, er han selv født med HIV. Men takket være medicin har han selv kunne holde sygdommen væk og få raske børn med sin kone – en noget overraskende kendsgerning for de zambianske landsbyborgere.

Buttenschøn er på en prisværdig mission for at at sprede et budskab om et sundt liv med HIV med tilgængelig medicin i det afrikanske land. Med radiointerviews og landsbybesøg med sin søn i hånden er han med til at få opløst den dødsdom af et tabu, der er opstået omkring HIV-smittede. Men her stopper de ambitionerne ikke. For hvorfor ikke give kæmpemæssige gratis koncerter i selskab med de lokale musikstjerner, hvor adgangskravet blot er, at man får taget en gratis test for virussen?

Døre kl. 19
Film kl. 20
Koncert kl. 21.30

Øvrige visninger:
Aveny-T Ons. 27.03 21:15
Palads Lør. 30.03 21:00

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.