Arrangementet er afholdt

Turbolens

Turbolens gæster Hotel Cecil den 15. november med deres første klubkoncert efter en række roste festivalkoncerter på Frost Festival og den netop overståede Roskilde Festival. Udover ex-Mew guitarist Bo Rune Madsen i front består bandet af børn i alderen 10-14 år.

Ex-Mew guitarist Bo Rune Madsen er manden bag Turbolens, der indtil nu har udgivet de 2 anmelderoste EP, “Tro, Håb og Kærlighed” samt “II”. Udover Bo selv på guitar og sang, består Turbolens såmænd af børn i alderen 10-14 år.

I februar koncertdebuterede Turbolens med 2 forrygende koncerter i Rundetårn, som en del af Frost Festival og har netop spillet en rost koncert på årets Roskilde Festival. Den 15. november giver Turbolens deres første klubkoncert i Købehavn, når de tjekker ind på Hotel Cecil. 

I Turbolens er vi ikke børn og voksne men børn og store børn. Turbolens er organisk, musikken skvulper og gynger, uperfekt og levende. Bandet er et billede på hvordan verden kunne se ud, hvor vi ikke deler os selv op i kasser men bruger alles ressourcer og arbejder sammen. Jeg synger på dansk om en bulet, smuk verden vi har mistet vores vej i. Vi kan lære af børnene og deres måde at lege sig ind i verden på. Vi voksne forstener nemt i vaner og ufrugtbare veje der leder ingen steder. Vi må åbne os selv overfor verden og lade den forandre os, ligesom vi forandrer den,” siger Bo Rune Madsen

Der er brug for nye tanker, nye vinde. Der er brug for Turbolens.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.