Arrangementet er afholdt

UDE AF KONTROL

Den energiske trio UDE AF KONTROL står klar til at gæste Hotel Cecil den 8. november. 

Munken, Englando og Balken danner gruppen UDE AF KONTROL, og har de seneste år skabt en bølge af hits i deres unikke og vilde Melbourne/Bounce univers. Med mere end 70 millioner streams, alene på Spotify, er drengene vokset med opgaven i takt med deres stigende popularitet. UDE AF KONTROL er kendt for at levere energifyldte sceneshows.

Drengene er, som navnet ligger op til, kendte for at skubbe til grænsen og ikke bange for at skille sig ud. UDE AF KONTROL har et vildt og farverigt univers hvor de sammen med deres fans har skabt et frirum hvor man 100% kan være sig selv.

Bandets seneste album, ”BUSTUM”, havde release i forsommeren 2016 og var efterfølgende på hitlisten.nu i 20 uger i træk – albummet har netop fået en platincertificering. Uhørt for en udgivelse uden radio airplay. Det samme gælder de efterfølgende single-udgivelser samt EPen ”Ude Af Kurs” fra 2017, som alle er gået enten guld eller platin.

UDE AF KONTROL har netop afsluttet deres forårsturné, der bød på udsolgt Skråen i Aalborg og Turbinen i Randers samt pakket Train i Aarhus og Posten i Odense.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.