Arrangementet er afholdt

Vök (IS)

SUPPORT: Mountain Bird (SE)
Islandske Vök har siden starten i 2013 bjergtaget hjemlandets musikelskere med deres tilbagelænede, luftige og melodiske toner, der kan bringe minder om landsmanden Àsgeir og britiske The XX. Vöks drømmende pop centreres omkring Margrét Ráns suværene vokal flankeret af reverbguitarer og stemningsmættet saxofon, der gør denne kvartet til et ganske særligt bekendtskab på den islandske – og fortsat dybt imponerende – musikscene.
 
Trods internationale udgivelser og turneer har bandet kun optrådt ganske få gange i Danmark, bl.a. til SPOT Festival, hvor GAFFA i øvrigt kvitterede med en 5-stjernet anmeldelse under overskriften “Tryllerier i downtempo”.
 
Vi glæder os til at kunne opleve Vöks magiske univers, når bandet giver kommer til Hotel Cecil i København – og så ovenikøbet på en forårssøndag.
Support: Mountain Bird
Elektroproduceren Adam Öhman fra Stockholm står bag projektet ‘Mountain Bird’, som præsenterer et storladen og melankolsk beatunivers. En klar og velproduceret skandinavisk lyd møder lytteren, når Mountain Bird varmer op for Vök på Hotel Cecil.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.