Arrangementet er afholdt

WhoMadeWho

"Through the Walls" (filmpremiere), WhoMadeWho (Q&A / DJ-set)

Gå ikke glip af denne helt særlige aften under CPH:DOX 2018, når CPH:DOX, Red Bull Music, WhoMadeWho og Hotel Cecil inviterer til intim session med film, q&a og DJ-set.

Den nye dokumentarfilm ‘Through The Walls’ følger igennem et år tilblivelsen af WhoMadeWho’s nye album – deres mest ambitiøse plade til dato. Efter filmen er der Q&A og dj-set med bandet.

Fra hotelværelser, koncerter og tropisk ø-liv, til forældremøder, støvsugning og madpakker.
WhoMadeWho, er berygtet for at være en af Europas allerbedste live bands og spiller koncerter på de vildeste destinationer rundt omkring i verden. Samtidig har de også et helt almindeligt dagligdagsliv med deres familier.

Gennem et år følger vi den energiske trio, mens de er i gang med at skabe deres mest ambitiøse plade til dato og vi kommer tæt på personerne bag det enestående musikalske univers. Fra den legesyge fase, med kreativitet og nyskabelse, til skænderier i studiet og slutteligt når de spændt afprøver materialet på et publikum. For lykkes det at være tro mod dem selv, men samtidig at være i udvikling?

Trioen føjer sig til dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX’s AUDIO:VISUALS-lineup, som indtil videre også tæller audiovisuelle koncerter med Blondage, Saint Cava og Snoh Aalegra på Hotel Cecil.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.