Arrangementet er afholdt

Wulff & venner

Den 9. april åbner vi dørene for “Wulff & Venner”, der bliver en aften med stand-up af høj karat fra intet mindre end 6 upcoming komikere. Nikolaj Wulff er bag roret som aftenens vært.

Nikolaj Wulff turnerede i foråret 2018 landet rundt med sit første one-man show “JOKES”. En tour, der sluttede med en showoptagelse på Bremen Teater. Showudgivelsen er blevet mødt med en pæn modtagelse på +30.000 visninger på YouTube.

Den 9. april på Hotel Cecil glæder Nikolaj sig til at præsentere nogle spritnye navne, som har gjort sig fortjent til et skub fremad. Nikolaj udtaler selv: “Jeg har fået sammensat et fantastisk show med nogle af mine absolut sjoveste kolleger, som jeg oven i købet har æren af at kalde for venner. De udmærker sig hver især ved allerede at have en helt unik tilgang til deres optrædener og de er alle sammen nogen, jeg personligt, elsker at se optræde. Jeg tør godt garantere en fantastisk aften – for der er ingen der kommer til at kede sig med dem her på scenen!”

Glæd dig til at opleve Ghaith Kashkul, Mortenn, Eva Jin, Stefan & Niclas, Patrik Månsson, Simon Riemann – og selvfølgelig Nikolaj Wulff.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.