Information

Hotel Cecil er Københavns nye spillested beliggende i en sidegade til Strøget og direkte nabo til den imponerende Helligåndskirken, ligesom Gråbrødretorv kun er et stenkast væk.
Spillestedet er en del af Kvindernes Bygning, der blev opført i 1936 og oprindeligt tjente stue- og kælderplan i Niels Hemmingsens Gade 10 som forsamlings- og foredragssal. Sidenhen har lokalerne fungeret som Det Kongelige Teaters “Gråbrødrescenen” og fra 1991-2017 som et velrenommeret koncertsted for jazzmusikken.

Fra januar 2018 har folkene bag Bremen Teater overtaget lejemålet og driver nu Hotel Cecil i disse eksklusive og historieprægede lokaler. Med sin antydning af art deco har stedet en ganske særlig fornemmelse og stemning, som man tydeligt kan mærke, når man oplever arrangementer i disse lokaler, der af mange musikere og agenter, betegnes som et af de bedste ‘middle sized’ venues i Europa.

Hotel Cecil vil præsentere en lang række koncerter med danske og udenlandske kvalitetsnavne, ligesom man også vil kunne opleve foredrag, podcasts, dokumentarfilm og comedy. Stueplanen vil desuden fungere som bar, hvor der vil være fokus på lokalt producerede varer.

 

 • Billeder

 • Åbningstider

  Baren i stueplan
  Vores bar i stueplan åbner hver dag kl. 16. Baren er åben for alle – uafhængig af, om du skal til arrangement i koncertsalen i kælderplan.

  Åbningstider:
  Man-tors: 16-00
  Fre: 16-02
  Lør: 16-04
  Søn: 16-00

  Koncertsalen i kælderplan
  Åbner en time før arrangementsstart. Se det pågældende arrangement for specifikke tider.

  Natklubben Cecil AM
  Lørdage 23-04 – natklub i to etager. Se mere på Cecil AMs hjemmeside eller facebook.

 • Praktisk Information

  Betaling
  Vi accepterer følgende betalingskort: Dankort, Visakort, Diners Club, Mastercard, VISA, JBS, American Express, Visa Elektron og Maestro.

  Billetsalg
  Forsalget af billetter varetages primært af billetudbyderen Ticketmaster. Enkelte arrangementer kan have andre billetudbydere.
  Er en koncert ikke udsolgt på forhånd, kan billetter også købes i døren på Hotel Cecil inden koncerten begynder.

  Billetter tjekkes for enden af trapperne inden arrangementet begynder.

  Billetsalg, fysisk
  Billetter, der sælges via Ticketmaster, kan købes fysisk i Hovedstaden her. Og i det øvrige af Danmark her.

  Garderobe
  Jakker og tasker kan opbevares i garderoben for 25 kr. pr. genstand.
  Vi tager ikke ansvar for løse genstande.

  Glemte sager
  Glemte sager kan afhentes efter aftale ved at kontakte lostandfound@hotelcecil.dk

  Kørestolsbrugere
  Til hvert arrangement er der 2 handicappladser placeret bagerst i salen. Adgang sker efter aftale. Der er adgang til koncertsalen via elevator fra gadeplan. Elevatoren har en 70cm bred åbning og en max belastning på 375kg. Toiletter befinder sig på 3. sal.

  Offentlig transport
  Hotel Cecil ligger i Niels Hemmingsens Gade, der forbinder Gråbrødre Torv og Strøget ved Storkespringvandet og giver derfor ideelle transportbetingelser fra Nørreport, Rådhuspladsen og Kongens Nytorv.

  Rygning
  Rygning er ikke tilladt på Hotel Cecil.
  Rygning foregår udendørs eller i rygegården, som der er adgang til bagerst i lokalet i Koncertsalen.

 • Aamanns tilbyder Hotel Cecils gæster rabat på middagen

  Aamanns tilbyder 15% rabat på middagen inden arrangementet på Hotel Cecil.

  Sammen med Aamanns 1921 tilbydes alle Hotel Cecils koncertgæster 15% rabat på aftenkortet den pågældende koncertdag. Aamanns 1921 sørger for, at madoplevelsen bliver gennemført i et behageligt tempo tilpasset jeres koncertoplevelses starttidspunkt.

  Ved bordbooking nævnes, at I er Hotel Cecil koncertgæster, og det oplyses, hvis I har et ønske om et bestemt sluttidspunkt for middagen. På selve dagen vises billetterne til tjeneren inden afregning hvorved der opnås 15% rabat på regning.

  Se den gældende menu og book bord her.

   

  Om Aamanns 1921

  Aamanns 1921 åbnede i august 2017 og ligger på  Niels Hemmingsens Gade 19-21.

  På Aamanns 1921 bliver gæsterne mødt med højt til loftet, rene linjer, lyse materialer, et fantasifuldt terrazzogulv og store messinglysekroner.

  Til frokost på Aamanns 1921 får du smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger. Der er fokus på gode håndværksøl og et stort udvalg af vores egne hjemmelavede akvavitter, juicer og cocktails.

  Aftenen baserer sig på klassiske danske retter i en opdateret version, som de har skabt med fokus på stor velsmag, overraskelse og skarpt gastronomisk håndværk.

 • Kontakt

  Hotel Cecil
  Niels Hemmingsens Gade 10
  DK-1159 København K

  General inquiries – info@hotelcecil.dk
  Lost & Found – lostandfound@hotelcecil.dk
  Booking – booking@hotelcecil.dk

  Direktør – Jesper Majdall
  Spillestedsleder – Søren Hvidt
  Daglig leder – Katrine Vadstrup Harder
  Bar- og natklubsleder – Kristian Aagaard
  Kommunikation og PR – Marie á Rogvi

 • Udlejning & konferencer

  I starten af 2018 overtog ejerne af Bremen Teater lokalerne i Niels Hemmingsens Gade, der siden 1991 havde huset Copenhagen Jazzhouse. Lokalerne er i forbindelse med overtagelsen blevet istandsat, bl.a. ved at etablere 2 nye barer og dermed i dag har flere siddepladser og rummelighed i stueplan, der bl.a. giver mulighed bordopsætning til frokost, kaffe/kage, og lign.

  I stueplan er der ca. 60 siddepladser (båse samt stole) og i selve salen er der plads til ca. 220 stablestole, hvor vores Copenhagen Normann stole giver en særdeles god komfort. Scenen er bred og dyb og giver gode muligheder for større produktioner, talks samt videoprojektion. Kælderen og scenelokalet er fuldt ventileret og med fordelagtig stoleopsætning, tilstødende lokale med stor bar og oplagte anretningsmuligheder, vil Hotel Cecil være et populært valg af sted til jeres næste konference eller arrangement.

  Hotel Cecil ligger yderst centralt – med blot 100 m til Strøget. Der er flere parkeringshuse i nærheden, bl.a. Magasin, der er beliggende få minutters gang fra Hotel Cecil.

  Vi samarbejder med flere velkendte aktører omkring catering, bl.a. Meyers, Løgismose, Cofoco samt Aamands, der er placeret i samme gade.

  For yderligere information vedrørende afholdelse af arrangement / konference på Hotel Cecil, venligst kontakt Katrine Vadstrup Harder / katrine@hotelcecil.dk

 • Tekniske specifikationer

  Download tekniske specifikationer:
  Hotel Cecil

 • About – English

  Hotel Cecil is a new venue in Copenhagen located in the same building that was used to present primarily jazz. The venue is named after a hotel of the same name, which was located on the same address in Niels Hemmingsens Gade, when the historic building opened in 1937. Hotel Cecil will present a variety of shows within different music genres, and the 350 capacity concert hall will also house film screenings, talks, comedy, live podcasts, etc. Hotel Cecil is run by Bremen Teater.

Nyhedsbrev

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og modtag information om aktuelle og kommende koncerter direkte i din inbox.