Arrangementet er afholdt

Abdullah S

DJ's: Pac + Cohnny Jazz

Med sit andet album “Handmade Heavyweight Boogie For Babies“, der udkom i slutningen af 2018, markerer Abdullah S sig som en af Danmarks mest originale soul-, r&b- og funk-kunstnere. Den 16. maj fyrer han op under en funky fest på Hotel Cecil.

Abdullah S’ selvproducerede musikalske univers er bygget på arven fra funk, soul, r&b, jazz og blues, krydret med referencer til punk, psykedelia og elektronisk musik fra Detroit.

Det er klubmusik til dine høretelefoner med lag af bas og synth, på én gang analog og elektronisk, og musikken kan nydes af alle med kærlighed til alt fra Prince, P-funk, D’Angelo, boogie og Detroit House, til downbeat, UK Garage, Pink Floyd og David Bowie.

Abdullah S udgav sit debutalbum “Still Going Wrong“ tilbage i 2000, hvorfra singlen ”Place in the Sun” blev et stort hit. Siden har han produceret og spillet med bl.a. EaggerStunn, Ginman/Jørgensen, Malk De Koijn, Marvelous Mosell, Kidd, Dj Vadim, Track 72, Jørgen Leth og Den Sorte Skole. Desuden var han 1/3 af supergruppen Booty Cologne sammen med Tue Track og StunnGunn.

Debuten fik endelig en efterfølger, da “Handmade Heavyweight Boogie For Babies“ udkom i november 2018, og at Abdullah S stadig har en høj stjerne hos mange, beviste han sidste år med en udsolgt releasekoncert på Loppen.

Live-holdet er et af Danmarks tungeste med Abdullah S på keys, samples og vokal, StunGunn på trommer, og vokal, Bastian Sjelberg på bas, Thor Madsen på guitar og bas, Benjamin “Rongo“ Kissi på keys og vokal og Mads Michelsen på percussion.

Denne aften skrues der op for torsdagsfesten på Hotel Cecil i anledning af, at det dagen efter er Store Bededag. Før og efter koncerten vil pladevenderne Pac og Cohnny Jazz således underholde med deres mest sprøde skiver.