Arrangementet er afholdt

Aksglæde

Support: Soon

Bag kunstnernavnet Aksglæde gemmer sig Jacob Aksglæde, der i år har taget et nyt og friskt band med på landevejen, hvor de har imponeret over sommeren – til marts giver de koncert i Hotel Cecils intime rammer.

Publikum kan forvente sig en koncert med kvalitetspop indrammet af Aksglædes ærlige og reflekterende tekstunivers, hvor man kan høre inspiration fra forbilleder som både C.V. Jørgensen, Thomas Helmig og Marie Key.

Gennem sommeren 2018 har Aksglæde for alvor cementeret, at han hører til i den stærkeste liga for dansksproget musik. Singlen ‘PromilleRomantikken’, der røg direkte ind på DRs radiokanaler, varsler en ny periode for den unge historiefortæller, der forventes at præsentere mere nyt materiale meget snart.

Jacob Aksglæde debuterede med de populære sing-alongs ‘Lille Taarbæktøs’ og ‘Fantomfølelser’. Førstnævnte er netop blevet optaget i Sangbogen, mens ‘Fantomfølelser’ for alvor satte Aksglæde på danmarkskortet som sangskriver og gjorde ham til en af P6 Beats mest elskede artister.