15.05.2021
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 175 kr. (Eks. gebyr)

Alexander Oscar

Alexander Oscar er strøget til tops med kometfart. Med lækre melodier, en groovy vibe og soulede fraseringer, leverer det unge stjerneskud velsmurt pop af øverste kaliber, og nu foregriber han foråret 2021 med en annoncering af koncert på Hotel Cecil den 15. maj.

Med en imponerende vokal, æstetisk sans og et internationalt format formår Alexander Oscar at hive sit publikum ind i sanselige tekster og et yderst skarpt lydunivers. En profil som kommer til sin ret i foråret, hvor Hotel Cecil slår dørene op for en eksklusiv koncertoplevelse. Med sin antydning af art deco har Hotel Cecil en helt særlig atmosfære, som forstærkes af Gatsby-lignende tapet og eksklusivt interiør. Rammerne er sat for en enestående aften, hvor Alexander disker op med både bagkatalogets perler og nye sange.

Med mere end 100 millioner streams på Spotify og adskillige singler i top 10 på den danske airplaychart, har Alexander Oscar markeret sig som en af morgendagens mest lovende artister. Efter et bragende gennembrud med singlen ‘Number’ har Alexander både nationale og internationale øjne rettet mod sig. Ikke blot for sine evner i et studie, men også som en solid liveartist, der er på vej mod de helt store scener. I 2019 udsendte Alexander Oscar sit debutalbum ‘Highs & Lows’ – en kulmination på tre års arbejde, med sange indspillet i Danmark, Sverige, Tyskland og London. Af samme album udsprang kæmpeduetten ‘Complicated’ med den svenske sangerinde Svea. Nummeret blev et af de mest streamede danske numre på Spotify i 2019 og høstede tilmed platin. Senest har Alexander Oscar og Svea atter joined forces med det legesyge hit ’Need To Know’, som også er fløjet ind på airplaycharten.