28.04.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00

Anders SG

Koncerten med Anders SG på Hotel Cecil den 28. april er desværre aflyst.

—————————————————-

Alphabeats energibombe af en forsanger (og tamburin–spiller), Anders SG, er sprunget ud som solist på dansk, og den 28. april spiller han debutkoncert på Hotel Cecil i København.

Anders SG har netop udgivet endnu en forsmag på næste års dansksprogede debutalbum i form af singlen ’Den Arbejdende Mand’ – en hyldest af en kærlighedssang til alle de hjemmegående mænd og deres udegående kvinder. Singlen er den anden i rækken og emmer af uspoleret, højenergisk pop-eufori. 

Anders SG fortæller: ”Jeg har arbejdet på de her sange gennem lang tid. At slippe dem fri, føles som at debutere på ny – faktisk føles alt i den her proces, som at gøre alting for første gang igen. Og derfor, glæder jeg mig også helt ekstremt meget til, at spille mine nye sange live. Drengene, som jeg har indspillet hele mit album med, er selvfølgelig med. Energien er uændret. Jeg kommer til at give alt hvad, jeg har i mig! Fest, sved og følelserne helt uden på tøjet”.

Med tamburin og publikum i sin hule hånd, har Anders SG i front for Alphabeat, charmeret hele Danmark med sin uforlignelige energi og smittende udstråling. Sidste år gik sekstetten hvert til sit, efter et comeback, der havde budt på et nyt album, megahittet ‘shadows’ og en lang række anmelderroste koncerter. Nu står Anders SG på egne ben med egen musik på modersmålet dansk og spiller dette forår debutkoncert på Hotel Cecil.