14.10.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Inkl. gebyr)
Ståpladser

Angående Mig

Angående Mig kommer til Hotel Cecil med sit længe ventede debutalbum i bagagen. 

“Det monumentale kassesamfund er en kynisk dukkefører”

Efter to års hiatus er Angående Mig tilbage med den nye single,“mor R stærk”,der åbner døren for et nyt kapitel. Gennem en naiv og minimalistisk produktion genfortæller Angående Mig fablen om et marionetdukke-liv, og alt det vi i afmagt kommer til at binde hinanden op på, når vi af kærlighed forsøger at spejle os i vores eget kød og blod.

“Det er først og fremmest en kæmpe kærlighedssang til moderskabet, men også et hadebrev til den biopolitik, vores kærlighed er underlagt”.

Som et radikalt modsvar til Angående Mig’s tidligere udgivelser, hvor den eksplicitte vrede og desperation har været det bærende udtryk, er “mor R stærk” et forsøg på at favne alle yderpunkter af det protesterende indre; også alt det, der eftertænksomt hvisker dig i øret.

“Jeg husker alle myterne om, hvem vi var. Det er dem, jeg husker tydeligst. Alle vores manifestationer af påtaget identitet. Og selvom jeg drømte mig ind i Pinocchio-utopien, om at ingen bånd skulle binde mig, så er det svært at kæmpe mod det faktum, at det det monumentale kassesamfund er en kynisk dukkefører”.

“Den mest intense nye danske popstemme” – Politikken

Angående Mig har hermed taget det første spadestik til sit debutalbum, som udkommer senere på året–en personlig fortælling som vil blive rullet ud over de næste mange måneder. Som led i dén fortælling spiller Angående Mig sin første livekoncert i knapt to år, når hun til oktober kommer til Hotel Cecil.