04.06.2021
Kl 19:30
Dørene åbner kl 18:30

Anton Walter

(kl. 19.30)

Den unge sanger og sangskriver Anton Walter, der i øjeblikket er aktuel med singlen ’Melodier’, kommer til Hotel Cecil den 4. juni.

“Melodier” er en pop-ballade om ærlig, ungdommelig og ufiltreret kærlighed med en catchy melodi, som er svær ikke at synge med på. Dette er blot startskuddet til en række nye numre fra den 18-årige Københavner. I foråret 2021 kan Anton Walter opleves live, når han spiller med sit band på Hotel Cecil i København.

Anton Walter udtaler om at skulle spille koncerter igen:
“Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud og spille igen. Smukfest sidste år var overdrevet, og Koncerthuset var intenst – nu satser jeg på, at med det nye materiale i baghånden, så bliver de her koncerter noget helt særligt. Det sted jeg føler mig allermest tilpas er på en scene sammen med mit band, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at publikum kommer til at kunne mærke det, når vi til foråret tænder op igen. Og så er det bare altid på og fra scenen, at musikken virkelig kan mærkes.”

Senest har Anton Walter spillet DR Koncerthusets Studie 3 og på Smukfest 2019, hvor han bl.a. vandt ’Tak Rock Talentprisen’, og dermed åbnede P3-Teltet på festivalen. Udover dette varmede den unge artist op for Hugo Helmig på hans seneste Danmarksturné.

Anton Walter har i sandhed etableret sig selv som et spændende nyt livenavn, hvor bl.a. GAFFA og Bands of Tomorrow senest har rost ham.
“Det er den helt klassiske danske poptradition, men leveret lige fra hjertet af en fyr, der ikke er kalkuleret pretty face, men helt igennem likeable fyr.” – GAFFA.

“Med sit velspillende band der blev budt på en masse sange, der handler om at være forelsket drengerøv, som blev serveret med en helvedes masse intens og hjertevarm kontakt til publikum.” – Bands of Tomorrow.

Som nysgerrig popelsker kan man glæde sig til en række energifyldte og velspillede liveoplevelser med en selvsikker ung mand i front.