Arrangementet er afholdt

Artigeardit

Releasekoncert

Ovenpå et 2019 med udsolgte headliner-koncerter, udgivelsen af 2 EP’er, et hav af hits og koncerter på toneangivende festivaler annoncerer Artigeardit en eksklusiv releasekoncert på Hotel Cecil fredag d. 31. januar i forbindelse med udgivelsen af sit andet album.

Med sange som ’værformig’, ’Ses Senere’, ’Del Af Mig’, ’Joggingsæt’, ’Airbag’ og mange flere, har den unge Artigeardit bevist, at han kan lave stærke numre, som både virker hos sit trofaste publikum og de nytilkommende lyttere. Nu er han klar med udgivelsen af sit andet album, hvor bl.a. singlerne ’Lov Mig 1 Ting’ og ’Gothersgade’ bl.a. er at finde på. Det fejrer han med en eksklusiv releasekoncert på Hotel Cecil i København med kun få billetter i salg. Her vil heldige fans få muligheden for at høre sangene fra det nye album live for første gang.

Artigeardits seneste udgivelser har sat sig fast i publikums bevidsthed hurtigere end nogensinde før. Både lyrisk, poetisk og musikalsk er Artigeardit en af de mest spændende stemmer på den danske urbanscene lige nu. Albummet er også én af de mest ventede på Soundvenues 2020-liste og spår sågar, at ’Artigeardit tager skridtet helt op i dansk hiphops A-liga” i 2020.

”Jeg glæder mig helt vildt at spille mit nye album for jer alle. De nye sange afspejler en nyere version af mig selv, og jeg udleverer mig selv endnu mere hudløst ærligt end jeg tidligere har gjort. Det er både grænseoverskridende, men også en helt speciel ting for mig at vise mine lyttere sangene i øjenhøjde” udtaler Artigeardit om det kommende album.