Arrangementet er afholdt

Astronautalis (US)

With Temko & Stargaze performing: “They Never See It Coming”

Koncerten med Astronautalis er aflyst. Billetkøbere får besked via mail ift. refundering.

———————

Efter en succesfuld koncert på den Bon Iver- og The National-kuraterede People Festival gæster den amerikanske rapper Astronautalis Hotel Cecil den 20. april, hvor han optræder sammen med strygergruppen Stargaze og instrumentaltrioen Temko. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Siden Charles Andrew Bothwell startede ud i start-00’erne som battle-rapper i den amerikanske hiphopundergrund, har han etableret sig som en musiker, der ikke lader sig definere af genremærkater.

Han har udgivet fem studiealbum, der blander alt fra hiphop og alternativ rock til folk og Miami Bass, arbejdet sammen med navne som Tegan & Sara, Lizzo og Radical Face, og i 2014 udgav han albummet ”De Oro” med gruppen Jason Feathers, der desuden består af Bon Ivers Justin Vernon, S. Carey og Ryan Olsen fra Gayngs.

Sidste år tog han hul på et nyt projekt, da han gav to succesfulde fælleskoncerter på Haldern Pop Festival og den Bon Iver- og The National-kuraterede People Festival i Berlin med strygergruppen Stargaze, der har fortolket Terry Riley og arbejdet sammen med bl.a. Nils Frahm, Iceage og Julia Holter, og instrumentaltrioen Temko, som bevæger sig i grænselandet mellem kompositionsmusik, ambient, progressive rock og improvisation.

Musikalsk blander de rap og spoken word med inspiration fra filmmusik, metal og Phillip Glass’ og György Ligetis kompositionsmusik i stemningsfulde kompositioner. De arbejder lige nu på et fælles album, der udkommer i 2020 – Astronautalis arbejder desuden på et soloalbum, der også udkommer næste år.