21.11.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 200 kr. (Eks. gebyr)

August Rosenbaum

Søndag Uden Strøm

August Rosenbaum er helt alene bag klaveret til en koncert fuldstændig uden strøm på Hotel Cecil den 21. november.

Den danske komponist og producer August Rosenbaum er seneste tilføjelse til vores Søndag Uden Strøm koncerter. Til november kan du derfor opleve ham som aldrig før: Helt alene med sin bedste ven, klaveret, hvor han vil optræde helt stripped i rammer, der ikke bliver mere intime.

Han var senest aktuel med udstillingen ‘Celeste’ på Copenhagen Contemporary, der også blev udgivet via Posh Isolation med CTM. På Hotel Cecil spiller han en fuldstændig improviseret klaverkoncert, hvilket lover om en helt særlig og intens aften i selskab med den danske virtuos.

Søndag Uden Strøm
I løbet af efteråret på Hotel Cecil kan du opleve en række artister, som du ikke har oplevet dem før, når Hotel Cecil præsenterer ‘Søndag Uden Strøm’. Konceptet er enkelt: Der må ikke sættes et eneste stik i kontakten!

Ingen lydpult, ingen mikrofoner, ingen scenelys.

Det bliver råt, rørende og så intimt, som det kan være, når du får muligheden for at komme helt tæt på nogle af landets mest talentfulde artister. Hver koncert til Søndag Uden Strøm er unik og med et begrænset antal billetter i salg.

Søndag Uden Strøm er støttet af Københavns Kommune.