18.11.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 195 kr. (Inkl. gebyr)

Aysay

AySay blæser Hotel Cecil omkuld med anatolsk psych og groovy nordisk pop i kølvandet på anmelderroste udgivelser, et hav af DMA Roots priser og koncerter på Roskilde Festival og til P6 Beat Rocker Koncerthuset. 

I Luna Ersahins stemme, hviler fortællingen om det hele menneske i en sammensat verden. På både tyrkisk, dansk og kurdisk skaber hun i AySay et fascinerende univers sammen med Aske Døssing Bendixen og Carl West Hosbond. I spændingsfeltet mellem Anatoliens musiktraditioner, håndspillede instrumenter og elektroniske produktioner, opstår AySays unikke udtryk.

For den aktive lytter, er AySays musik farvestrålende, sammenspillet og overraskende. For den dansende lytter, vil musikken være medrivende, groovy og opløftende. Og for dem der bruger musik til en indre rejse, vil Lunas stemme og tekster vise dybde, ærlighed og håb.

Hvis Altin Gün og Annisette satte sig ned og skrev en sang sammen, ville det være lyden af AySay.

I 2022 spillede AySay Roskilde Festival, P6 Beat Rocker Koncerthuset samt festivaler i udlandet som Sinsal (Spanien), Arctic Sounds (Grønland), Les Escales (Frankrig), Mundial Montréal (Canada). Dertil har Luna været feature på Tobias Rahims nye album med sangen “Kurder i København” og tilmed spillet support på hans udsolgte arenatour.

Senest har de vundet i tre DMA Roots kategorier: Årets navn, Årets album (Su Akar) og Luna Ersahin som årets komponist. Bandets anmelderroste debutalbum ‘Su Akar’ udkom i efteråret 2021, og til november kommer de til Hotel Cecil i København, og måske kan man også glæde sig til ny musik fra bandet i løbet af den næste tid.