Arrangementet er afholdt

Baby In Vain

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde koncerten med Baby In Vain den 29. april 2021, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Baby In Vain nu kommer til Hotel Cecil den 30. september 2021 (kl. 21). Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 30. september 2021 (kl. 21).

——————————-

Den danske rockgruppe Baby In Vain giver koncert på Hotel Cecil den 29. april 2021 med sangene fra deres spritnye, anmelderroste album ”See Through”.

Siden de bragede igennem lydmuren herhjemme med fem grungerockede vinylsingler i 2012-13, har Baby In Vain etableret sig som et af Danmarks bedste nye rocknavne, hvilket debutalbummet ”More Nothing” (2017) understregede.

Nu er den basløse trio aktuel med opfølgeren ”See Through”, hvor de tilføjer nye, mere blide og melodiske nuancerer og diskrete strygerarrangementer til deres (stadig) bundsolide guitar-drive, og modtagelsen har været fremragende.

Gaffa kvitterede med maksimale seks stjerner og kaldte albummet ”et vitaliserende indblik i et band, der for længst har nået ind til kernen af sig selv”, mens albummet fik fem hjertet i Politiken. Engelske Clash Music uddelte 7 ud af 10 stjerner under overskriften ”A thrilling return”, og Informations anmelder skrev: ”Hver af de ti sange har deres helt egen selvfølgelige personlighed, hver sang har sin egen vilje”.