Arrangementet er afholdt

Baby In Vain

Support: ioulus

Den danske rockgruppe Baby In Vain giver koncert på Hotel Cecil den 30. september 2021. Med sig i bagagen har de deres seneste, anmelderroste album ”See Through”. 

Siden de bragede igennem lydmuren herhjemme med fem grungerockede vinylsingler i 2012-13, har Baby In Vain etableret sig som et af Danmarks bedste nye rocknavne, hvilket debutalbummet ”More Nothing” (2017) understregede.

Nu er den basløse trio aktuel med opfølgeren ”See Through”, hvor de tilføjer nye, mere blide og melodiske nuancerer og diskrete strygerarrangementer til deres (stadig) bundsolide guitar-drive, og modtagelsen har været fremragende.

Gaffa kvitterede med maksimale seks stjerner og kaldte albummet ”et vitaliserende indblik i et band, der for længst har nået ind til kernen af sig selv”, mens albummet fik fem hjerter i Politiken. Engelske Clash Music uddelte 7 ud af 10 stjerner under overskriften ”A thrilling return”, og Informations anmelder skrev: ”Hver af de ti sange har deres helt egen selvfølgelige personlighed, hver sang har sin egen vilje”.

Support: ioulus

Bag navnet ioulus gemmer sig sangskriveren Julia Becker, der startede projektet i 2020. Med projektet vil hun vise, hvordan det politiske spiller ind i det private liv, hvilket kommer til udtryk i hendes tekster om det bittersøde hverdagsliv, og hvordan den veksler mellem fascination og søvnløshed.

Hun udgav senest et mixtape ‘oddkin’, der gav et kig ind i ioulus liv og som blandede alt fra harmonisk lofi, dvælende pop og en rå lyd med medrivende beats og melodier.