30.09.2021
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Baby In Vain

Den danske rockgruppe Baby In Vain giver koncert på Hotel Cecil den 30. september 2021. Med sig i bagagen har de deres seneste, anmelderroste album ”See Through”. 

Siden de bragede igennem lydmuren herhjemme med fem grungerockede vinylsingler i 2012-13, har Baby In Vain etableret sig som et af Danmarks bedste nye rocknavne, hvilket debutalbummet ”More Nothing” (2017) understregede.

Nu er den basløse trio aktuel med opfølgeren ”See Through”, hvor de tilføjer nye, mere blide og melodiske nuancerer og diskrete strygerarrangementer til deres (stadig) bundsolide guitar-drive, og modtagelsen har været fremragende.

Gaffa kvitterede med maksimale seks stjerner og kaldte albummet ”et vitaliserende indblik i et band, der for længst har nået ind til kernen af sig selv”, mens albummet fik fem hjerter i Politiken. Engelske Clash Music uddelte 7 ud af 10 stjerner under overskriften ”A thrilling return”, og Informations anmelder skrev: ”Hver af de ti sange har deres helt egen selvfølgelige personlighed, hver sang har sin egen vilje”.