12.03.2022
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 160 kr. (Eks. gebyr)

Barbro

Barbro indhyller dig i knugende og følsomme ballader, når hun spiller koncert på Hotel Cecil den 12. marts.

Gennem det seneste år er den 25-årige sangskriver Barbro gået fra et pludseligt brud med det lovende elektroniske punkband Jenny, til at stå på egen ben og spille Danmark tyndt med sine følsomme sange.

Siden udgivelsen af den første single ‘I’m Fine’, har Barbro fået stor ros og omtale fra blandt andet DR, P6, Politiken, Soundvenue, Gaffa og Information og spillet tætpakket festivals turné sidste sommer samt Spot og til P6 Rocker Koncerthuset.

Den længeventede EP ‘Barbro’ er netop landet og behandler lyriske temaer om personlig tvivl og vrede. Udgivelsen bærer desuden præg af Barbros lange musikalske karriere fra klassisk violinist og sanger, til rock musiker i diverse københavnske undergrundsbands, elektronisk komponist og eksperimenterende performance kunstner, og siden sangskriver i eget navn.

Sammen med et hold musikere og producere byder EP’en på en helt særlig lyd, som både trækker på nostalgisk klassisk rock og country, ledsaget af en meget kontemporær 2021 æstetik. En af hovedelementerne i sangskrivningen har været, at ingen af sangene på noget tidspunkt måtte komme i kontakt med en computer eller anden form for digitalisering.

EP’en er opbygget således at man allerede ved første sang får et indblik i det musikalske univers der opereres i. Temaerne kredser sig som sagt om Barbro egne tanker, men bliver udforsket på et gradvist mere abstrakt plan, for til sidst at ende i et stærkt skræddersyet opråb til verden.