Arrangementet er afholdt

Barbro

support: ghazal

Barbro indhyller dig i knugende og følsomme ballader, når hun spiller koncert på Hotel Cecil den 12. marts.

Barbro debuterede i starten af år 2021 med singlen I’m Fine, som de indspillede hjemme fra sit soveværelse. Siden singleudgivelsen er det gået stærkt for den 25-årige Barbro Kuypers, som har spillet landet rundt på festivaler i sommers, og fået forrygende anmeldelser fra blandt andet Gaffa, Soundvenue og Politiken for sin debut EP.

Barbro har i mange år været musiker i andre bands, og i takt med coronas begrænsninger og tidligere projekters opløsning opstod et tiltrængt lufthul til at udgive sange som er opstået og skrevet gennem de seneste mange år. Sangene har udfoldet sig gennem de begrænsede instrumenter der var til rådighed hjemme ved sig selv under corona.

Ved at lægge vægt på den rene sangskrivning, og beskende instrumentation, fremtones de ærlige tekster som Barbro i høj grad bruger som hjælpemiddel til at stille spørgsmålstegn ved normative samfundsstrukturer der omgiver dem, hvilket resulterer i og det dunkle, overtalende lydunivers rammer lige i hjertekulen.

Til marts spiller Barbro sangene fra debut EP’en ‘Barbro’. Til anledningen har Babro samlet et band af de dygtige musikere: Villads Tyrrestrup på guitar, Ida Duelund på kontrabas, Sarah Ziebe på trommer og Patrick Rathbun på bratsch og klaver.

Koncerterne afprøver nyt materiale fra Barbros kommende album, og der vil komme en masse overraskelser.