Arrangementet er afholdt

Be Svendsen

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerterne med Be Svendsen på Hotel Cecil den 9. og 10. december, men det er lykkedes at flytte dem til Store Vega i København den 16. januar 2021 kl.17.30 og kl.21.00.
Yderligere info til billetkøbere bliver sendt på email fra Ticketmaster.

—————————

Den internationalt anerkendte danske musiker, producer og DJ Be Svendsen inviterer inden for i sit på én gang organiske og elektroniske univers den 10. december på Hotel Cecil.

Under pseudonymet Be Svendsen har danske Lasse Bruhn Svendsen de seneste år opnået international opmærksomhed med sine genrenedbrydende kompositioner, der blander organiske virkemidler og elektroniske produktioner, og som blevet kaldt ”Tarantino techno” på grund af deres stemningsskabende og filmiske udtryk.

I 2018 udkom hans seneste album ”Between a Smile and a Tear” via pladeselskabet Music For Dreams (Aurau Dione, Laid Back, Lulu Rouge), som han siden har turneret i udlandet med. Nu kan han opleves på hjemmebane, når han den 10. december inviterer publikum inden for i sit dragende musikalske univers, understøttet af spektakulære visuals.