24.08.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 275 kr. (Eks. gebyr)

BENJAMIN KOPPEL & LARS HJORTSHØJ

Jazz & Jokes

Efter en perlerække af udsolgte shows er Jazz & Jokes tilbage den 24. august, når Benjamin Koppel og Lars Hjortshøj igen står klar til at indtage scenen på Hotel Cecil med et skarpt nyt hold af komikere og musikere.

Improvisation, præcise punchlines og god timing er om noget udgangspunktet for de to venner Lars Hjortshøj og Benjamin Koppels virke som hhv. en af landets mest fremtrædende komikere og en af landets ditto musikere. De står begge midt i hver deres storslåede karrierer og har for længst placeret sig centralt i de fleste danskeres bevidsthed, som to fyrtårne indenfor deres respektive områder.

Og når de to sammen inviterer venner og kolleger på scenen på Hotel Cecil under navnet “Jazz & Jokes”, er der lagt op til en unik, farverig og forbløffende aften i selskab med de bedste af begge verdener, top komikere og top jazzmusikere. Inspireret af 1950/60ernes jazzklubber i New York, hvor publikum ved små runde borde med skønne drinks i røgfyldte lokaler, oplevede de største jazzstjerner som Miles Davis, Sonny Rollins og John Coltrane dele scene med legendariske komikere som Mort Sahl, Redd Foxx, Lenny Bruce og George Carlin, indbyder Hjortshøj og Koppel til en sjælden oplevelsesrig aften.

Speciel Guests
Marie Carmen Koppel
Mark Linn
Carsten Bang
Molly Thornhill

Med band
Søren Bebe – klaver
Jesper Bodilsen – kontrabas
Espen Laub von Lillienskjold – trommer