Arrangementet er afholdt

Bette

Bette får dig til at falde pladask for sit nysgerrige pop og R&B-univers, når hun spiller sange fra sit kommende nyt album på Hotel Cecil den 5. marts.

På kort tid har ordet spredt sig om danske Bette, hvis poppede og R&B-fyldte musikunivers er fyldt med eftertænksomhed og fordybelse – akkurat ligesom Bette selv. Hun skriver musik, som er undersøgende og nysgerrig, og i processen lærer hun både sig selv og verden omkring sig bedre at kende.

Hun begyndte at skrive musik sammen med producer og rapper Emil Kruse tilbage i 2017, og to år senere blev singlen ’Hører Dem ikke’ P3’s Uundgåelige. Det år spillede hun desuden både Spot Festival, Redbull Stripped Session, Tivoli og Distortion, mens hun blev nomineret til Soundvenues Fremtidspris.

At lytte til Bettes sange er at lytte til Bettes følelser, både de glade, de dystre og de hårde. Bette bruger sin musik til at dykke ned i en følelse, forstærke den og lade sig selv føle den 100%, indtil der ikke er mere tilbage, og hun kan slippe den igen. På den måde bliver sangene et talerør for hendes følelsesliv, fuld af nuancer, eftertænksomhed og ikke mindst ærlighed.

Hun siger: ”At lave musik for mig indeholder en intensitet og en fordybelse, som i sidste ende grundlæggende er en måde at lære mig selv bedre at kende på.”