Arrangementet er afholdt

Bikstok

"Over Stok Og Sten" 15 år

Koncerten med Bikstok den 21. maj er rykket til den 17. november. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 17. november.

———————-
Bikstok fejrer 15 års jubilæum for deres legendariske debutalbum “Over Stok Og Sten” med en intim koncert på Hotel Cecil den 21. maj.

Bikstok er den første dansksprogede dancehallgruppe, bestående af Eagger, Pharfar og Blæs Bukki. Deres debutalbum ”Over Stok Og Sten” satte gang i en ny bevægelse inden for dansk musik og har siden stadfæstet medlemmerne som ikoner på den danske musikscene.

I 2020 er 15 år siden, at ”Over Stok Og Sten” udkom, og efter de seneste år at have spillet på de helt store scener – 3 udsolgte shows på Store Vega, Orange Scene på Roskilde Festival, NorthSide og Bøgescenen på Smuk Fest – besluttede de 3 Stokke, at en fejring af debutalbummets jubilæum skulle være i øjenhøjde med publikum.

Det sker den 21. maj med en enkeltstående koncert på Hotel Cecil, hvor de tre lyrikekvilibrister Pharfar, Blæs Bukki og Eaggerman fejrer deres stilskabende debutalbum i intime rammer.