Arrangementet er afholdt

Blaue Blume

En af bandmedlemmerne i Blaue Blume har i dag fået melding om positiv test, og i den forbindelse er koncerten i dag (den 14. maj) aflyst.
Vi arbejder i øjeblikket på at finde en ny dato til koncerten og vender tilbage hurtigst muligt med den nye dato samt yderligere information.

—————–
I 2017 udkom Blaue Blumes fremragende og anmelderroste EP ”Sobs” med bl.a. singlen ”Ebony”, der var P3’s Uundgåelige. EP’en var endnu en elegant tilføjelse til bandets ekstremt høje niveau af udgivelser. Bandet havde indtil da udgivet den fornemme debut-EP ”Beau & Lorette” (2014) og den smukke og ambitiøse albumdebut ”Syzygy” (2015).

I kølvandet på ”Sobs” var et utal af udsolgte koncerter på tapetet, men efter en weekend i december 2017, med koncerter i Hamborg, Berlin og Ankara, måtte bandet trække stikket midt i deres turné.
Forsanger Jonas Smith meldte senere ud på bandets Facebook, med en stærk og ærlig kommentar, at han kæmpede med en depression, og at bandet indstillede al koncertaktivitet øjeblikkeligt. De måtte tage en pause – men ville vende tilbage stærkere.
Blaue Blume udgav siden deres andet fuldlængdealbum ”Bell of Wool” i 2019, og nu venter vi i spænding på ny musik fra den danske firkløver.
Indtil da, må vi forsøde ventetiden, når Blaue Blume giver hele to koncerter på Hotel Cecil den 13. og 14. maj.