Arrangementet er afholdt

Bo Kaspers Orkester (S)

Bo Kaspers Orkester er klar med deres 12. studiealbum den 22. november, og det fejrer det elskede svenske band tre dage før med en eksklusiv releasekoncert på Hotel Cecil den 19. november.

Bo Kaspers Orkester er kendt og elsket for deres særegne blanding af soul, pop, jazz og svensk visetradition. Nu kan deres fans herhjemme se frem til, at det svenske band udgiver deres 12. album kaldet ’23.55’ d. 22. november.

Bandet har derfor en overraskelse til deres danske fans:

”Hej alle. Vi er meget stolte af vores nye album ’23.55’. Det fejrer vi med et releasearrangement tirsdag d. 19. november på Hotel Cecil i København. I forbindelse med dette har kunstneren Per Sonerud lavet en række malerier efter at have lyttet til vores demoer og færdige sange, som er at finde på albummet. Malerierne vil være udstillet på Hotel Cecil og vi kommer selvfølgelig også til at spille sange fra det nye album live. Vi ses snart. Kærlig hilsen, Bo Kaspers Orkester.”

Bandet fortæller om albummet:

”Vores bedste tid er lige nu. Siden begyndelsen af 1990’erne har vi rejst rundt som musikalske handelsrejsende, og det føles nu som om – for at anvende ishockey termer – at vi har spillet to perioder, og at vi nu er i begyndelsen af den sidste tredje periode. Nu er det tid til at give den gas!”

”’23.55’ er en samling af sange, som det har taget os næsten tre årtier at blive i stand til at lave. En ren soulplade. Vi har været der tidligere – soulen ligger i vores DNA – men det føles som om, at vi først nu er klar, har stemmen og teksterne til at kunne gøre det fuldt ud. Forbillederne har været givne. Nutidens soul, der er lavet efter uendelige timer foran en computer, lader vi vores yngre kollegaer om. Vi har skrevet sangene, øvet dem, testet dem foran publikum for til sidst at indspille dem i løbet af nogle få dage i studiet”, fortæller bandet og fortsætter:

”Albummet ’23.55’ kan med fordel høres sent på aftenen. Gerne højt! Og hvis naboerne klager, så hils fra os.”