Arrangementet er afholdt

Bo Sundström (SE)

BO SUNDSTRÖM VENDER TILBAGE TIL HOTEL CECIL DEN 4. JULI UNDER COPENHAGEN JAZZ FESTIVAL 2021

I 2019 spillede Bo Sundström, frontmand i Bo Kaspers Orkester, en komplet udsolgt koncert på Hotel Cecil i forbindelse med Copenhagen Jazz Festival. 

I år gentager den svenske jazz-altmuligmand succesen, når han vender tilbage til Hotel Cecil og giver koncert den 4. juli som en del af Copenhagen Jazz Festival 2021.

Bo Sundström har for længst cementeret sig som en mester inden for sit felt. Først som frontmand og kapelmester i Bo Kaspers Orkester og siden i eget navn, hvori han netop har udgivet albummet ‘Det Kanske Händer”, der lånte inspiration på tværs af lande, traditioner og tid. 

Albummet modtog anmelderroser herhjemme, blandt andet fra musikmagasinet Gaffa Danmark, der gav albummet 5 stjerner med ordene “…et vokaljazzalbum, man som moden lytter bør unde sig selv at høre.”

De 10 numre på ‘Det Kanske Händer” fortsatte i samme tråd som Sundströms mange, elskede værker. Tekster hentet fra hverdagslivet sat sammen med berusende kompositioner med stærke rødder i svensk jazz- og visetradition. 

En signatur som Sundstrøm forlængst har gjort til helt sin egen, og som du nu kan glæde dig til at opleve, når han til sommer gæster Hotel Cecil.