Arrangementet er afholdt

Bo Sundström (SE)

Ekstrakoncert

Forsangeren i Bo Kaspers Orkester gæster Hotel Cecil den 5. juli med svenske fortolkninger af amerikanske jazzfavoritter fra 1960’erne. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Bo Sundström, frontmand i det folkekære band Bo Kaspers Orkester, har i 25 år skrevet tekster og lavet jazz til perfektion. Efter to succesfulde koncerter på dansk grund i efteråret 2018 gentager han nu succesen og tager på minitour med sit band.

Tidligere på året udgav sanger og sangskriver Bo Sundström albummet ”Mitt dumma jag” med svenske fortolkninger af amerikanske jazzfavoritter. De amerikanske sange er valgt med hjertet, og på albummet fortolker han dem og giver dem sit personlige præg.

Bo Kaspers Orkester har gennem årene vundet et trofast publikum i hele Skandinavien, der har lært at sætte pris på deres særegne blanding af pop, jazz og svensk visetradition. Bo Sundström er kendt og elsket for sine finurlige svenske tekster om hverdagens liv. Med det nye album hylder han de tidligere 60’ere, hvor jazzmusikken var på sit højeste. Det er nostalgi og nutid på en og samme tid.