02.07.2023
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 295 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

BREMER/MCCOY

Residency

Den anerkendte jazzduo Bremer/McCoy laver et residency på Hotel Cecil i København og spiller 10 koncerter på 10 dage under Copenhagen Jazz Festival.

Morten McCoy og Jonathan Bremer fandt sammen om musikken i 2012. Siden har de spillet for udsolgte sale over hele landet og er blevet hyldet af medier som Soundvenue, Politiken og Gaffa for deres særlige atmosfæriske jazz, der er både stoisk, minimalistisk og neoklassisk.

Til sommer tager duoen ophold på Hotel Cecil i hjertet af København med 10 koncerter på 10 dage. Hver koncert har et begrænset antal billetter i salg og bliver en helt enestående mulighed for at opleve Bremer/McCoy tæt på.

» Et residency er en mulighed for virkelig at lære rummet at kende og komme dybt ned i musikken. Vi glæder os til at prøve dette format på Hotel Cecil, et sted vi har mange gode minder fra. Vi glæder os desuden til at uropføre noget helt nyt materiale som vi arbejder på henover foråret « – Bremer/McCoy

Og hvor kommer Bremer/McCoy så lige fra? Duoen kommer fra det ene anmelderroste album efter det andet. Deres forrige album ‘Utopia’, der udkom i slutningen af 2019 via David Byrnes Luaka Bop, blev mødt med en seksstjernet anmeldelse af Gaffa (“eminent, på én gang enkel og dybt nuanceret i melodi og klangflade”) og fem stjerner i Soundvenue (“en zen-ø af eftertænksomhed i et 2019, hvor alle er ved at brøle ørerne af hinanden”).

Bremer/McCoy har begge været nomineret til kritikerprisen Steppeulven for blandt andet ‘Årets Musiker’ og ‘Årets Komponist’ og givet udsolgte koncerter på Bremen Teater, Jazzhouse og Thorvaldsens Museum. Desuden har de leveret afgørende bidrag som instrumentalister og arrangører på albums fra Peter Sommer, Hans Philip, Halvcirkel og Raske Penge.