11.12.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Brimheim

Brimheim får tiden til at stå stille med inderlig pop-melankoli på Hotel Cecil den 11. december 
 
Helena Heinesen Rebensdorff er kvinden bag navnet Brimheim. Navnet betyder 􏰇brændingens hjem􏰈 stammer fra hendes færøske ophav􏰆. Hun har engang sagt om sig selv: “􏰀Fuck􏰁 hvor er jeg dårlig til at leve livet”, men det indre eksistentielle kaos hos den dansk-færøske sangerinde og sangskriver har dog affødt et usædvanligt og dragende univers􏰁.
 
Her lever goth og pop i smuk sameksistens med hinanden, mens bedrøvet guitar klimprer i et intenst samspil med Brimheims dybe og􏰁 inderlige stemme og får tiden til at stå stille. 
 
Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik,􏰁 der kolliderer med fængslende omkvæd og enkle melodier.􏰆 Teksterne er ængstelige og emmer af eksistentiel forvirring og sårbarhed,􏰁 men melankolien bliver altid omfavnet af humor og håb􏰆.
 
Brimheim udgav sin debut 􏰄EP ‘Myself Misspelled􏰈 i efteråret 2020 og høstede store roser fra adskillige danske medier og dagblade.􏰆 Singlen ‘􏰇Exquisite Bliss’􏰈 blev 􏰇Ugens Uundgåelige􏰈 på P3 og blev udnævnt som Top Track hos Soundvenue, der udnævnte Brimheim til én af årets ‘Springere􏰈. 2020 var også året􏰁, hvor Brimheim blev nomineret til den danske kritikerpris 􏰇Steppeulven􏰈 i kategorien ‘Årets håb’􏰈.
 
‘Call It What You Want􏰈 er seneste skæring fra Brimheim, og ligesom dens forgængere har den både fundet vej til P3 og􏰉 P6 Beats rotationslister􏰆.
 
Brimheim􏰁 udgiver sit debutalbum i efteråret 2021, så der er god grund til at glæde sig, når hun besøger Hotel Cecil den 11. december og får tiden til at stå stille med et dybt originalt udtryk.