Arrangementet er afholdt

Brimheim

I henhold til myndighedernes retningslinjer er det desværre ikke muligt at afholde koncerten med Brimheim den 11. december 2021, men det er lykkedes at finde en ny dato til koncerten, så Brimheim nu kommer til Hotel Cecil den 16. april 2022. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 16. april 2022.
————————-

Brimheim får tiden til at stå stille med tårevædet pop-melankoli på Hotel Cecil den 16. april.

Helena Heinesen Rebensdorff er kvinden bag navnet Brimheim. Navnet betyder brændingens hjem og stammer fra hendes færøske ophav. Hun har engang sagt om sig selv: “Fuck hvor er jeg dårlig til at leve livet”, men det indre eksistentielle kaos hos den dansk-færøske sangerinde og sangskriver har dog affødt et usædvanligt og dragende univers.

Her lever goth og pop i smuk sameksistens med hinanden, mens guitaren klimprer i et intenst samspil med Brimheims dybe og inderlige stemme og får tiden til at stå stille. Det var derfor heller ikke nogen overraskelse, da Soundvenue tildelte de maksimale seks stjerner til Brimheim, da hun optrådte på årets SPOT Festival.

Som en krydsning mellem PJ Harvey og Caroline Polachek besidder hun et følelsesmæssigt mørke og en rocket mystik, der kolliderer med fængslende omkvæd og enkle melodier. Teksterne er ængstelige og emmer af eksistentiel forvirring og sårbarhed, men melankolien bliver altid omfavnet af humor og håb.

Brimheim udgav sin debut EP ‘Myself Misspelled’ i efteråret 2020 og høstede store roser fra adskillige danske medier og dagblade. Singlen ‘Exquisite Bliss’ blev Ugens Uundgåelige på P3 og blev udnævnt som Top Track hos Soundvenue, der udnævnte Brimheim til én af årets ‘Springere’. 2020 var også året, hvor Brimheim blev nomineret til den danske kritikerpris Steppeulven i kategorien ‘Årets håb’.