Arrangementet er afholdt

Brothers Moving

Brothers Moving, der har taget turen fra Djursland til New York som gademusikanter, opnået omtale i store internationale medier og mange millioner visninger på YouTube, kommer til Hotel Cecil den 6. februar med deres medrivende blanding af håndspillet blues, rock og funk – deres første danske koncert i syv år!

Gruppen blev dannet i 2008 af brødrene Esben (sang, guitar, kazoo), Aske (leadguitar, sang) og Simon Knoblauch (cajun, sang) samt Nils Sørensen (bas, sang).

Medlemmerne stammer alle fra Djursland, men det er som gademusikanter i New York, at de fandt deres musikalske identitet. Ved at optræde i metropolens stræder fandt de deres egen originale, håndspillede blanding af blues, klassisk rock’n’roll og funk.

Brothers Moving blevet kaldt et social medie-fænomen, og i 2017 alene blev videoer af deres live-optrædener set mere end 100 millioner gange på YouTube og Facebook. De har fans i et utal af lande, heriblandt USA, England, Brasilien, Australien og i særdeleshed Rusland, hvor de er blevet interviewet af Russian Rolling Stone Magazine og har optrådt på nationalt tv, radio og store festivaler.

Brothers Moving debuterede med det selvbetitlede album i 2012, og i 2018 kom opfølgeren ”Autonomy”. For nylig forlod Simon Knoblauch gruppen og blev erstattet af trommeslager Cyron Melville.