Arrangementet er afholdt

Cabal

Support: Unseen Faith + Lifesick

Koncerten med Cabal den 8. august er desværre udskudt.
Vi arbejder i øjeblikket på at finde en ny dato og vender tilbage hurtigst muligt med den nye dato samt yderligere information.

——————–
Det fremadstormende danske metalband Cabal fejrer deres nye album ”Drag Me Down” med en releasekoncert den 8. august på Hotel Cecil.

Cabal er et af de mest brutale og lovende metalbands fra København. Bandet skaber en ondsindet følelse af uundgåelig undergang gennem både deres musik og visuelle udtryk. Produktionen er krystalklar, og sangene henter inspiration lige fra black- og dødsmetal til djent og hardcore.

Det unge band har siden udgivelsen af deres debutalbum ”Mark of Rot” i 2018 formået at skabe et navn for sig selv både i ind- og udland ved at spille Copenhell, Roskilde Festival, Euroblast Festival og Complexity fest samt at turnere i Europa, Japan og senest USA.

Nu er Cabal klar med den længe ventede opfølger til anmelderroste ”Mark of Rot” med ”Drag Me Down”. ”Drag Me Down” er en mørk nedstigning i et personligt helvede, bragt til live af nådesløse instrumentaler, en knusende atmosfære og mørk personlig lyrik leveret med frådende intensitet, dog stadig med plads eksperimentering og udvidelse af Cabals signaturlyd.

Tilføj gæsteoptrædener fra de amerikanske metaltitaner Triviums Matt Heafy, det fremadstormende australske metalcore-stjerneskud Polaris’ Jamie Hails og Danmarks Blackgaze-favoritter, Møls Kim Song Sternkopf – og der er ingen tvivl om, at ”Drag Me Down” er en udgivelse i en kaliber, som dansk metal sjældent har set.