Arrangementet er afholdt

Cæcilie Norby

Portraying Cæcilie Norby

Koncerten med Cæcilie Norby er flyttet til den 22. september. Billetter til den oprindelige dato er også gældende til den nye koncert den 22. september.

——————–

Cæcilie Norby giver to helt særlige og anderledes koncerter på Hotel Cecil i København den 21. september og den 22. september.

Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. Efter sin alsidige og imponerende medvirken i dette års udgave af ”Toppen af poppen” er hun tilbage med et powerfuldt all star-band og et repertoire, der ligger vægt på hendes popsoul-sider, hvor krydderier af jazz og rock selvfølgelig også findes.

Cæcilie Norby slog for alvor i gennem for snart 30 år siden i orkestrene Frontline og One Two. Siden fik hun guldrandede pladekontrakter, først med det hæderkronede label Blue Note Records, og i dag er hun signet på Europas største vokal-label, ACTmusic. De sidste 30 år har hun turneret verden rundt.

Ivan Rod kvitterede i Gaffa med 6/6 stjerner i 2018: “Hendes tekniske formåen og ægte indlevelse i alle numre gjorde udslaget. Hun fremmanede så at sige sine historier, så man forstod hver en følelse, de rummede.”

Glæd dig til en fantastisk musikalsk rejse med facetternes vokaldronning.

Line-up:
Cæcilie Norby – vocal
Poul Reimann – Piano, keys (Antonelli Orchestra, Kid Creole, Thomas Helmig m. fl.)
Jacob Gurevitsch – Guitar (Erann DD, Antonelli Orchestra m. fl.)
Kristor Brødsgaard – Bas (Jazzkamikaze m.fl.)
Kristoffer Sonne – Trommer (Jason Mraz, Chrissie Hynde, Brad Anderson, Paul McCartney, James Blunt)