25.04.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 380 kr. (Inkl. gebyr)
Siddepladser

Caroline Henderson

Duo med Nikolaj Hess

Caroline Henderson kommer til Hotel Cecil i duo-opsætning med pianisten Nikolaj Hess. Koncerten er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

Caroline Henderson er tilbage og i foråret kommer hun til København akkompagneret af pianisten Nikolaj Hess i et længe savnet duo-setup, hvor jazz’en er i hovedsædet. Det er første gang siden 2019, at hun kan opleves i duoformat sammen med den anerkendte jazzpianist og sin trofaste følgesvend gennem mange år Nikolaj Hess. Duokoncerten giver endnu mere plads til Hendersons fantastiske vokal og til anekdoter og snak mellem numrene i disse mere intime omgivelser. Koncerterne kommer bredt rundt i Hendersons repertoire af berusende og inviterende jazz.

”Jeg glæder mig sådan til at komme ud og spille min duo-tour sammen med Nikolaj igen! Det er en delår siden vi sidst har spillet med denne opsætning og jeg ser frem til sammen med mit publikum at opleve nærværen og det intime rum” udtaler Caroline Henderson.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i Tv-serier både i ind-og udland. Senest har Henderson haft en gennemgående rolle i ’Vikings Valhalla’ på Netflix, som udspringer af den verdenskendte Tv-serie ’Vikings’, og har ligget nr. 1 i verden på den kendte streamingtjeneste.