Arrangementet er afholdt

Carsten Bang

PUNK! (18.30)

Det er desværre ikke muligt at afholde showet med Carsten Bang på mandag den 26. juli, men vi har lagt arrangementet sammen med Carsten Bang-showet på Hotel Cecil tirsdag den 27. juli (kl. 18.30). Billetterne til showet med Carsten Bang den 26. juli er i den forbindelse gyldige til den 27. juli (kl. 18.30) i stedet.

Det vil naturligvis være muligt at refundere billetterne, hvis det ikke er muligt at deltage den nye dato. Der vil i den forbindelse komme en mail fra Ticketmaster med yderligere information.

—————————

Carsten Bang kommer til Hotel Cecil med et preview show for sit kommende show “Punk!”, hvor du får et helt særligt kig ind i maskinrummet, når han prøver det nye materiale af foran et publikum. Showet kan ellers først opleves på de store scener rundt omkring i landet til efteråret. Der er derfor også kun et yderst begrænset antal billetter i salg.

Carsten Bang har været en del af den danske comedyscene helt fra den spæde start – nærmere bestemt siden 1991. Han repræsenterer intelligent og underfundig stand-up, og har et alsidigt repertoire med stærk selvironi og (jysk) lune. Carsten Bang kender sit publikum og leverer præstationer, der er blandt den absolutte elite i dansk comedy.

Han er kendt for en række værtsroller på TV og i radio. Bl.a. Kanal 5`s gameshow ”5. Halvleg” og P4´s søndagsprogram ”Badabing”. Carsten har flere gange rejst landet tyndt med intet mindre end 5 onemanshows. Han har afprøvet alle genrer inden for TV, radio, teater og film. Carsten Bang er aktuel med stand-up touren “Punk”.

Varighed: ca. 60min