29.07.2021
Kl 21:00
Dørene åbner kl 20:00
Pris: 125 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Carsten Eskelund

(kl. 21)

Carsten Eskelund kommer til Hotel Cecil med et preview show for sit kommende show, hvor du får et helt særligt kig ind i maskinrummet, når han prøver det nye materiale af foran et publikum. Showet kan ellers først opleves på de store scener rundt omkring i landet i 2022.Der er derfor også kun et yderst begrænset antal billetter i salg.

Carsten Eskelund debuterede som komiker i 2000. I 2002 var han vært på Den Ægte Vare. Et comedyshow der turnerede i hele Danmark. Her optrådte han, Anders Matthesen, Geo, Mick Øgendahl, Rune Klan og Jacob Tingleff for fyldte sale, og gav publikum mavekramper. Han har optrådt et utal af gange til velgørenhedsshowet Comedy AID (tidl. Talegaver til børn), og optræder ligeledes sammen med komikerkollegaen Michael MC Christiansen, når de underholder med den succesfulde café-quiz Den Hvide Lektie.

Carsten Eskelund tager på turne i foråret ’22, og denne aften får du alt det han har, indtil videre. Kom med i maskinrummet når én af branchens absolut mest erfarne komikere finpudser og tester sit materiale. 1 time i selskab med en af de sjoveste komikere, der forsøger at forstå en omskiftelig verden med en hjerne, der stadig tillader ham at brænde sig på lasagne. Tematisk kommer vi vidt omkring, men det gør ikke noget, det bliver underholdende.

Varighed: ca. 60 min