Arrangementet er afholdt

Cassandra Jenkins

I slipstrømmen på det anmelderroste gennembrudsalbum ‘An Overview on Phenomenal Nature’ gæster den amerikanske folkmusiker og singer-songwriter Cassandra Jenkins for første gang Danmark, når hun giver koncert på Hotel Cecil 25. november.

“I’m a three legged dog / Workin’ with what I got / And part of me will always be / Looking for what I lost”. Sådan åbner Cassandra Jenkins sit nye album ‘An Overview on Phenomenal Nature’, og så er tonen sat på et album, der fra start til slut indfanger naturen og menneskerne omkring hende og forvandler dyb sorg til lindring.

Cassandra Jenkins selvudgav i 2017 debutalbummet ‘Play Till You Win’, men det er med opfølgeren fra februar i år, at Cassandra Jenkins har fået sit helt store gennembrud. Inden da havde hun samarbejdet med blandt andre Craig Finn (The Hold Steady) og salig David Berman (Purple Mountains, Silver Jews), men nu står Jenkins på egne ben med et album, der bearbejder hverdagsglimt, som var de monumentale øjeblikke.

På ‘An Overview on Phenomenal Nature’ væver Cassandra Jenkins impressionistiske tanker, dialog, historier og mennesker sammen i et både fokuseret og konstant brisende værk, der svæver et sted mellem ambient folk og drømmende, intim kammerpop. Albummet er produceret af multiinstrumentalisten Josh Kaufman (The National, Taylor Swift) og blev blandt meget andet kåret som Best New Music af Pitchfork og mødt med en femstjernet anmeldelse i Politiken:
“Med det flimrende og intime ’An Overview on Phenomenal Nature’ har Cassandra Jenkins skabt en lille juvel af et album, jeg med lethed giver mig hen til – på samme måde som hun selv falder opløsende om i fremmede menneskers arme. Og bare overgiver sig til skønheden i tilfældets musik.”