Arrangementet er afholdt

Cautious Clay (US)

Support: Eloise (UK)

Det amerikanske r’n’b-håb Cautious Clay giver prøver på sit store talent den 30. oktober i intime rammer på Hotel Cecil.

Efter en veloverstået koncert på årets NorthSide-festival vender amerikanske Cautious Clay tilbage til Danmark til efteråret, hvor hans sofistikerede soul- og -r’n’b-sange, der vækker minder om folk som James Blake, Sampha og Frank Ocean, kan opleves på Hotel Cecil i København.

Josh Karpeh, som hans borgerlige navn lyder, gjorde for alvor opmærksom på sig selv med sin version af Toro y Mois ”So Many Details” og den efterfølgende ep’en ”Blood Type”, der udkom i foråret 2018. Herfra hittede han desuden med singlen ”Cold War”, der er streamet mere end 27 millioner gange på Spotify.

Siden har han blandt andet indspillet nummeret ”Superior Emotion” med AlunaGeorge til soundtracket til Lady Gaga-filmen ”A Star is Born”, og senest slap han endnu en ep, ”Table of Context”, tidligere i år. Det er kort sagt en musiker i fremdrift, der kommer til København, og koncerten på Hotel Cecil er derfor en unik mulighed for at opleve ham i intime rammer, inden han i fremtiden indtager større spillesteder.

Billetsalget starter fredag den 21. juni kl. 9.00.