Arrangementet er afholdt

Choir of Young Believers

Choir of Young Believers spiller koncert på Hotel Cecil den 27. november.

Choir Of Young Believers udgav i 2016 deres tredje album ’Grasque’, der modtog lutter anmelderroser fra danske og internationale anmeldere. Siden har der været stille omkring bandet, der i 2008 fik sit store gennembrud med det prisvindende debutalbum, ’This is for the White in Your Eyes’.

Bandet er nu tilbage med singlen ’Vinden’, som udkommer forud for et nyt album, der forventes i slutningen af oktober. I den forbindelse spiller Choir of Young Believers en helt særlig koncert på Hotel Cecil til november, hvor de for første gang præsenterer de nye sange live. Det bliver også bandets første offentlige koncert siden 2018.

’Vinden’ er skrevet af sanger og sangskriver, Jannis Noya Makrigiannis, og produceret i samarbejde med Nicolai Kleinerman Koch og Neil Robert Young og udgives på selskabet Tigerspring, som bandet har samarbejdet med siden deres debut-EP, ’Burn The Flag’ fra 2007.

“Lyden af et nutidigt menneske, hans drømme, angst og fryd.”
– Soundvenue, anmeldelse: ‘Grasque’ – 5 stjerner

“Gruppen hypnotiserer med deres hidtil mest eksperimenterende album.”
– Politiken, anmeldelse: ‘Grasque’ – 5 stjerner

“En sangbar åre løber i Makrigiannis og det udmønter sig ofte i noget af den sarteste og mest indbydende alternative pop, der tænkes kan.”
– Information, anmeldelse: ‘Grasque’

“Choir of Young Believers have created a singular sonic world all their own. They don’t let you get comfortable for too long at a stretch, but their itchy curiosity is its own reward.”
– Pitchfork, anmeldelse: ‘Rhine Gold’ – 7.7

“Et fuldent mesterværk”
– Soundvenue, anmeldelse: ‘Rhine Gold’ – 6 stjerner

“Gennemført pragtværk”
– Gaffa, anmeldelse: ‘Rhine Gold’ – 5 stjerner