Arrangementet er afholdt

Christian Hjelm

support: Søren Michelsen

Der er ny musik i vente, når Christian Hjelm (Figurines, Nymalet m.fl.) spiller koncert på Hotel Cecil den 17. september.

Gennem de sidste 20 år har den danske sanger og sangskriver Christian Hjelm sat sit særlige og spidsfindige præg på den danske musikscene. Først i front for indie-bandet Figurines til melodi-smed på dansk, over i alternativ folk med Lucky Moon og senest som en del af musikkollektivet ‘Nymalet’ med musikere som Katinka og Johan Olsen.

Til efteråret er Hjelm tilbage solo med ny musik på dansk, og i den forbindelse kommer han til Hotel Cecil flankeret af sit sammenspillede band.

Han fortæller om koncerten:
“Det er skræmmende at spille live og samtidig fantastisk – kombinationen af de to følelsesmæssige modpoler skaber en følelse af eufori og afmagt og i det spændingsfelt har jeg det overraskende godt. Jeg ser frem til at spille spritnyt, såvel som ældre materiale rundt omkring i det ganske land med mit band.”

Christian Hjelm debuterede som solist med det anmelderroste album ’Før vi blev lette’, der blev kåret som årets album af Gaffa og sikrede ham en Steppeulv-pris for Årets Vokalist. I 2014 var udgav han sit andet album ’Vaskeægte’, der høstede både stjerner og roser hos anmelderne.

Efter en kort afstikker tilbage på engelsk med sideprojektet Lucky Moon, landede hans tredje album ’Uskolet magi’ i april 2018. ”Christian Hjelm har fået både eufori, fantasi og sommerfuglene i maven med i studiet og ned i rillen” skrev Politikens anmelder Kim Skotte og gav albummet fem hjerter.

Support: Søren Michelsen
Trommeslager, sanger- og sangskriver Søren Michelsen kickstarter i 2022 sit soloprojekt. Den 25-årige musiker er primært kendt fra smadderpop-kvintetten Søn, men har skruet op for popparameteret i sit dansksprogede soloprojekt. Hans univers udspringer fra dansk pop tradition, og trækker på stærke retro-pop referencer fra 80’erne og 00’erne.

Alligevel leverer han sine sangtekster og performance med kontemporær stil, og formår derved at sammenflette datiden og nutiden i sit eget unikke udtryk.