Arrangementet er afholdt

Christian Löffler (DE)

Christian Löffler bringer lys og skønhed ind på Hotel Cecil den 22. oktober 

Den tyske producer Christian Löffler udgav sidste år albummet ‘Lys’, der stod i stærk kontrast til hans forrige udspil ‘Graal’. Sidstnævnte bar stærkt præg af et hektisk turné liv over 6 måneder, mens det nye album var indspillet i rolige omgivelser i Löfflers hjemmestudie. Sangene havde derfor en grundlæggende følelse af at komme hjem, efter lang tid på farten. 

‘Lys’ er ifølge Löffler inspireret af Löfflers morgenrutine, der blandt andet bestod af en tidlig løbetur i de naturskønne omgivelser omkring hans studie. Her ville et særligt morgenlys bryde frem og ændre karakter i løbet af dagen, hvilket kastede skygger fra naturen på Löfflers instrumenter og malerier i studiet. Han ville blive dybt inspireret af, hvordan lyset ville farvelægge verden og få den til at fremstå smuk og fuld af intens energi. 

I stedet for at fange et særligt øjeblik eller følelse i tiden, er ‘Lys’ et udvalg af Löfflers produktioner fra de sidste tre år, hvor inderlige klavertoner smelter sammen med knitrende elektronik og soniske lydlandskaber. 

Der er altså lagt op til en aften fuld af skønhed og elektronisk melankoli, når Christian Löffler gæster Hotel Cecil den 22. oktober.