13.10.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 170 kr. (Eks. gebyr)

Clap Your Hands Say Yeah (US)

Amerikanske Clap Your Hands Say Yeah, der var et af de mest omtalte og stilskabende indierockbands i 00’erne, giver koncert på Hotel Cecil 13. oktober 2021 med sangene fra deres nye album, ”New Fragility”.

Amerikanske Clap Your Hands Say Yeahs vej til den internationale musikscene i 2005 er noget nær den perfekte indie-drøm. Bandet var nogle af de første til at udgive musik uden et pladeselskab i ryggen og opnå succes. Hittet ”The Skin Of My Yellow Country Teeth” cementerede succesen sammen med besøg fra David Bowie og David Byrne til nogle af bandets koncerter.

I løbet af de sidste 15 år er bandet gået fra fem til en og består nu af den oprindelige bagmand Alec Ounsworth, hvis signaturagtigt skælvende stemme fortsat er et centralt element i Clap Your Hands Say Yeahs nysgerrige sangskrivning.

I alt er det blevet til fem studiealbum, men den 29. januar udvides diskografien når gruppens sjette langspiller, der bærer titlen ”New Fragility”, udkommer – selvfølgelig fortsat på eget label! De nye sange kan gruppens danske fans glæde sig til at opleve live, når Clap Your Hands Say Yeah den 13. oktober 2021 giver koncert i intime rammer på Hotel Cecil.