24.11.2020
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 325 kr. (Eks. gebyr)
Siddepladser

Claus Hempler

Ekstrakoncert

Interessen for koncerten med Claus Hempler har været stor, så vi kan med glæde melde, at der er tilføjet en ekstrakoncert den 25. november.

——————————-
Claus Hempler, der hjemtog to priser ved årets Steppeulven-prisfest, giver eksklusive solokoncerter på Hotel Cecil i efteråret. Koncerterne er med siddepladser og et begrænset antal billetter.

I 2019 udgav Claus Hempler sit første dansksprogede album. ”Kuffert fuld af mursten” er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af musikeren, gennem hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af 40’erne. Det gør han med et stort glimt i øjet og skyder dermed myten om den alvorlige crooner i sænk og minder lytteren om, at en lille snert af selvironi klæder de fleste.

Modtagelsen af albummet var overvældende med masser af anmelderroser, og til awardshowet Steppeulven 2020 på blev Hempler hædret med to priser i kategorierne årets tekstforfatter og den prestigefulde årets album.

Til efteråret kan man opleve de prisvindende sange i et eksklusivt og intimt setup på Hotel Cecil, hvor han er helt alene på scenen med sin guitar.