Arrangementet er afholdt

Claus Hempler

Solo

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Claus Hempler på Hotel Cecil den 25. november, men det er lykkedes os at flytte koncerten til Bremen Teater i København den 24. november. For at overholde myndighedernes retningslinjer bliver koncerten delt op i to koncerter med unummererede siddepladser den 24. november (kl. 18 + kl. 21).

-Billetter købt til den oprindelige Claus Hempler-koncert (den 25. november på Hotel Cecil) inden den 2. juli er gyldige til koncerten den 24. november (kl. 21).
-Billetter købt til den oprindelige Claus Hempler-koncert (den 25. november på Hotel Cecil) efter den 2. juli er gyldige til koncerten den 24. november (kl. 18).

Alle billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med yderligere information.
Dørene åbner fortsat en time før koncerten.

Bremen Teater åbnede allerede for arrangementer i august, og vi glæder os til at opleve Claus Hempler i den intime teatersal den 24. november, hvor der nu også er sat yderligere billetter til salg.

——————–——————–——————–——————–
I 2019 udgav Claus Hempler sit første dansksprogede album. ”Kuffert fuld af mursten” er ni dansksprogede sange skrevet og sunget af musikeren, gennem hvilke han griller sig selv og gør status på tilværelsen i slutningen af 40’erne. Det gør han med et stort glimt i øjet og skyder dermed myten om den alvorlige crooner i sænk og minder lytteren om, at en lille snert af selvironi klæder de fleste.

Modtagelsen af albummet var overvældende med masser af anmelderroser, og til awardshowet Steppeulven 2020 på blev Hempler hædret med to priser i kategorierne årets tekstforfatter og den prestigefulde årets album.

Til efteråret kan man opleve de prisvindende sange i et eksklusivt og intimt setup på Hotel Cecil, hvor han er helt alene på scenen med sin guitar.