05.08.2021
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 200 kr. (Eks. gebyr)

Cliff Festival

med Elias Bender Rønnenfelt (solo), Xenia Xamanek, Living Ever After

Det er nu lykkedes at finde en ny dato til sidste dag af Cliff Festival, der nu bliver afholdt den 5. august.

Billetter købt til den oprindelige dato (den 17. juli) samt partout billetter er også gældende til den nye dato den 5. august.

————————-

Den 5. august indtager Cliff Festival Hotel Cecil og byder på unikke koncerter med Elias Rønnenfelt, Xenia Xamanek og Living Ever After.

Dj’s Varnrable / KUCHULU indtager pulten efter koncerterne og holder gang i Hotel Cecils bar i stueetagen frem til kl. 02.

PROGRAM

Elias Bender Rønnenfelt (solo)

Der er lagt op til en helt særlig aften på Hotel Cecil, når Iceage-frontmand Elias Bender Rønnenfelt indtager scenen med en sjælden solokoncert, hvor han vil fremføre egne kompositioner og sange fra Iceage/Marching Church bagkataloget.

Xenia Xamanek

Xenia Xamanek laver musik, der bøjer genre og som insisterer på det tvetydige. Til deres koncert vil de præsentere deres nyeste udgivelser, der byder på alt fra eksperimenterende reggaeton og hårdtslående, dekonstruerede beats. Xenia er medgrundlægger af musikplatformen UUMPHFF.

Living Ever After

Troels Damgaard-Christensen er guitarist og multiinstrumentalist. Også kendt som medlem af Collider. Solo udtrykker han sig i projektet Living Ever After med intuitive lo-fi optagelser. Musikken er omfavnende og beroligende og ønsker at skabe en intim atmosfære, der favner både drømmende, guitarbårne sangstrukturer og lag af improvisation.