Arrangementet er afholdt

Collider + BishBusch

Gratiskoncert

Kom til gratis koncert med de fremadstormende grupper Collider og BishBusch, der begge er signet på det danske pladeselskab Escho, den 15. november på Hotel Cecil.

Den danske rockkvartet Collider udgav deres debutalbum ”-><-” tidligere i år, hvor de fusionerer shoegaze, psykedelia, støj- og slackerrock til en eventyrlysten og balstyrisk medrivende blanding. Det resulterede i rosende anmeldelser i Politiken, Soundvenue og Undertoner.

Live er bandet ligeledes en hæsblæsende oplevelse, hvilket de demonstrerede med deres koncert på Roskilde Festival 2019, som Gaffa kaldte ”utroligt positivt bekendtskab” og ”et festfyrværkeri”.

BishBusch er det nye soloprojekt fra Søren Buschmann Friis (Franske Piger), hvor han agerer både producer og sangskriver. Sangene er en undersøgelse af og et forsøg på at skildre følelser, stemninger, øjeblikke og oplevelser fra et levet liv i et tekstunivers, der bevæger sig ubemærket mellem humor og dyb alvor. Album ude i starten af 2020.

Efter koncerten slår Hotel Cecils natklub, Cecil AM, døren op til en aften kurateret af Knife Magazine, hvor Croatian Amor (Posh Isolation) optræder live, mens First Hate, Erosion Flow, Malika Mahmoud og Xenia Xamanek dj’er.