Arrangementet er afholdt

Communions

Communions spiller nyt album  i nye gevandter på Hotel Cecil den 9. oktober

Det startede i 2014 på spillestedet Mayhem, da Communions udgav deres debut-EP ‘Cobblestones’. Siden fortsatte de strømmen af anmelderroste udgivelser og turnerede verden rundt i lande som Japan og USA. 

Den 9. oktober spiller de på Hotel Cecil i København. Her medbringer de nye sange fra deres nye album ‘Pure Fabrication’, der udkom den 23. april. Den nye udgivelse markerer en ny begyndelse for Communions, der nu har ændret konstellation fra en kvartet til en duo, nærmere bestemt de to brødre Martin (vokal & guitar) og Mads Rehof (bas). 

På Hotel Cecil medbringer Rehof-brødrene dog et helt nyt band, når de præsenterer de nye sange fra ‘Pure Fabrication’. 

Albummet blev velmodtaget herhjemme. Blandt andet af Soundvenue, der kastede 4 stjerner efter albummet og hyldede Communions for deres uimodståelige balancegang mellem rockhistoriens klassiske virkemidler, storladne sange og virkefulde popmelodier. Gaffa Danmark gav 5 stjerner til albummet med ordene: ”Communions laver musik, fordi de skal og er gode til det, og resultatet er denne gang noget af det mere originale og ambitiøse, som der er blevet spyttet ud af den alternative rock på dansk jord.”

Communions er startet på en frisk, og den 9. oktober kan du opleve Communions i nyfunden topform med et nyt anmelderrost album på sætlisten.