16.06.2021
Kl 18:15
Dørene åbner kl 17:30
Pris: 150 kr. (Eks. gebyr)

Copenhagen Music & United Stage Presents

Aila Gato, Danser Med Piger, FVN, føl som, Luca Stereo, Pauline, siné

Copenhagen Music og United Stage inviterer til showcase på Hotel Cecil med 14 upcoming artister

Den danske musikbranche blomstrer med nye og spirende talenter – måske mere end nogensinde før – og fra den 16.-17. juni har du mulighed for at opleve en udvalgt håndfuld af morgendagens talenter, når musikbureauerne, Copenhagen Music og United Stage, præsenterer deres nyeste skud på stammen på Hotel Cecil i København.

Over fire dage vil nye og talentfulde solister give en smagsprøve på den nye musik, som de har glædet sig til at spille for et levende publikum. Nogle af dem kender publikum måske allerede, mens andre er spritnye artister, som man endnu ikke har stødt på. Fælles for dem alle er at de glæder sig helt afsindigt til at dele deres nye musik med fansene for første gang.

Udtalelse fra Jimmi Riise (Managing Director):

”Hele livebranchen har været voldsomt ramt af pandemien i samfundet, og på trods af endnu en sommer med aflyste festivaler, så ser vi samtidig nu også lyset foran os. Specielt nye talenter og spirende ny musik har haft svære kår ved at komme ud på scenerne, og dette hjælper vi løbende på vej på alle de måder vi kan – her med fire aftener, med god musik i Aarhus og København. Kom ud i det virkelige liv og lyt til nye stærke danske artister.”

Line-up:

Onsdag den 16. juni
Aila Gato
Danser Med Piger
FVN
føl som
Luca Stereo
Pauline
siné

Torsdag den 17. juni
Angående mig
BATHSHEBA
Bendetta
JOSVA (kun torsdag i København)
JULIET
Maddy
Mina Okabe
RoseeLu