Arrangementet er afholdt

Dans & Lær

Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Dans & Lær den 4. marts, men det er lykkedes at flytte koncerten, så Dans & Lær nu kommer til Hotel Cecil den 11. september 2021. Billetter købt til den oprindelige dato er også gyldige til den nye koncert den 11. september 2021.

—————————
De seneste 2 år har Dans & Lær lagt vejen forbi Hotel Cecil og hattricket fuldendes den 4. marts, hvor Dans & Lær igen kommer forbi.

Det er nu over 10 år siden, Dans & Lær debuterede med deres helt særegne blanding af slidte fugleoptagelser og dansabel musik og bandet har i årenes løb spillet et hav af koncerter i hele landet og samarbejdet og optrådt med ornitologer, kunstnere, origamientusiaster, human beatboxere, tegnere, dansere, biologer, sangere, perlepladelæggere, præster, vj’s og en række blændende gæstemusikere.
 
På denne aften bliver publikum trakteret med et velvoksent foderbræt fuldt af fuglebandets stærkeste numre og vi forventer en ligeså spraglet, varm og opløftende aften, som de foregående 2 gange bandet har fyret op under stemningen på Cecil.