05.05.2023
Kl 20:00
Dørene åbner kl 19:00
Pris: 240 kr. (Inkl. gebyr)

David Eugene Edwards (US)

David Eugene Edwards (US) fra Wovenhand og 16 Horsepower kommer til Hotel Cecil og spiller sange fra hele bagkataloget.

Gennem årene har den amerikanske musiker og sangskriver David Eugene Edwards i Wovenhand, 16 Horsepower og som soloartist udforsket genre og stilarter med afstikkere til alt fra amerikansk folkrock til mørk gotisk americana. Til maj kommer han til Danmark, og spiller sange fra hele karrieren på Hotel Cecil.

David Eugene Edwards blev født ind i en ekstremt troende kristen familie i Colorado, hvor han blev forbudt at lytte til radio og ikke-kristen musik. Det stoppede imidlertid ikke den unge Edwards, der snart kastede sig over musik som Joy Division og Nick Cave. Det endte op med at gennemsyre hans musikalske udfoldelser, mens hans kristne tro fortsat har fulgt ham livet igennem, hvis budskaber han fortolker på sin helt egen måde i sit mørke og melankolske univers.

Hans dystre fortælinger kredser om temaer som tro, kærlighed og livets vanskeligheder, og teksterne rummer på dybt personlige erfaringer fra Edwards eget liv. Bevæbnet med et væld af instrumenter, som guitar, banjo m.m. omslutter han sit publikum og suger dem dybt ind i sit stormfulde og spirituelle univers.